-

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

تم النشر بقلم :نوستك:14/11/11, 04:21 am - -

 المشاركة رقم: #1
أنا مصري
أنا مصري
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 717
 نقاط : 6996
 تاريخ التسجيل : 09/11/2011
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
الكبدة الاسكندرانى )
َ(الكبدة الاسكندرانى )َ









َ1/2 كيلو كبده تقطع شرائح

2 ملعقه صغيره توم مدقوق

2 ملعقه خل

2 ملعقه زيت

2 ليمونه

2 ملعقه كمون

ملح و فلفل

توضع الكبده فى هذه التتبيله لمده ساعتين ثم فى طاسه نقدح معلقتين كبار زيت و نسوى فيهم الكبده و قرب ما تستوى

نقطع فلفل اخضر و طماطم فوقها بس تكون قطع صغيرة و نتركها تستوى مع بعضها

ملحوظة

إن الكبدة ماتحبش النار الكتير.. يعنى بالكتير من 7-10 دقائق على نار هادية لحد ما لونها يتغير....
َ



تم النشر بقلم :نوستك14/11/11, 04:21 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : الكبدة الاسكندرانى ) // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: نوستك
توقيع : نوستك






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة