-

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

اخر المواضيع

جديدتحميل لعبة الأكشن والمغامرة الرهيبة Cabelas African Adventures 2013أمس في 03:33 am من طرفنبض العيونجديدتحميل لعبة الأكشن و المغامرات 2009 Bionic Commandoأمس في 02:41 am من طرفنبض العيونجديدتحميل برنامج تشغيل الفيديو والافلام زووم بلاير العملاق Zoom Player Home Free 12.7أمس في 02:12 am من طرفنبض العيونجديد:جافا سكربت: كود جديد لوضع زر اضافي للصندوق الماسي للتحكم في حجم الصندوق03/12/16, 11:35 pm من طرفزمــردةجديد:جافا سكربت: تطوير شامل الى صندوق الكتابة والرد السريع لاحلى منتدى 201503/12/16, 10:32 pm من طرفزمــردةجديدتنزيل موزيلا فايرفوكس Mozilla Firefox 50.0.203/12/16, 07:16 am من طرفنبض العيونجديدتحميل برنامج انترنت داونلود مانجر Internet Download Manager 6.26.14 احدث اصدار02/12/16, 04:45 pm من طرفنبض العيونجديدتحميل موزيلا فايرفوكس الشهير Mozilla Firefox 50.0.101/12/16, 09:02 am من طرفنبض العيونجديدتحميل برنامج تحويل صيغ الفيديو والافلام Any Video Converter Free 6.0.501/12/16, 07:35 am من طرفنبض العيونجديدتحميل برنامج انترنت داونلود مانجر الشهير Internet Download Manager 6.26.1230/11/16, 05:58 pm من طرفنبض العيون

تم النشر بقلم :نوستك:14/11/11, 02:40 am - -

 المشاركة رقم: #1
أنا مصري
أنا مصري
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 717
 نقاط : 6975
 تاريخ التسجيل : 09/11/2011
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
طريقة عمل الباشيمل
طريقة عمل البشاميل
سهلة واحسن من الجاهزة مية مرة بلا مواد حافظة
وكمان الاخطاء اللى بنقع فيها هتلاقيها بلون مختلف
صدقونى والله العظيم
الطريقة من " شيف " ( اللى هو بابا ) شغال فى فندق فيف استار
المكونات والمقادير حسب الطلب
- سمنة
- دقيق
- لبن
- شوربة
- ملح
- فلفل اسود مطحون

يوضع الاناء على النار ووضع كمية السمنة حتى تقدح وبعدين نحط الدقيق مع
التقليب حتى يحمر او لونه يصبح ذهبى يرفع الاناء من على النار ثم تضيفى
الشوربة مع التقليب بالمضرب السلك فى اتجاه واحد دائرى
عشان متكلكعش ويكور وبعد الدقيق يتجانس مع الشوربة ويفك نضع قليل من الملح والفلفل الاسود بس نقلل الملح لو الشوربة فيها ملح
نحط الاناء ع النار مع التقليب فى اتجاه واحد حتى يتماسك قليلا
وبعدين نضع اللبن ونقلب برده فى اتجاه واحد بعد ما تجهز وتسوتى
نرفعها من على النار وبعد شوية نخفق قليل من البيض ونضعه على كمية البشاميل
ومنحطش البيض والبشامل ساخن عشان البيض ما يتماسكش ويعمل حبيات بيض مستوية

ملحوظة
اللبن والشوربة بيكون فاترين ( اي دافى )


تم النشر بقلم :نوستك14/11/11, 02:40 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : طريقة عمل الباشيمل // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: نوستك
توقيع : نوستك





تم النشر بقلم :ليالي مصريه:14/11/11, 08:27 am - -

 المشاركة رقم: #2
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 12641
 الموقع : لــــــيالي مصرية
 المزاج : ميه /100
 نقاط : 35044
 تاريخ التسجيل : 08/10/2011
 رأيك في العضو/هـ : 11
لوني المفضل : Tomato
رد: طريقة عمل الباشيمل



تم النشر بقلم :ليالي مصريه14/11/11, 08:27 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : طريقة عمل الباشيمل // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: ليالي مصريه
توقيع : ليالي مصريه




 
    H A M S S A








الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة