-

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

اخر المواضيع

جديدلاتفوت عروض بنده اليوم 22 يونيو 2017 الموافق 27 رمضان 1438 عروض الثلاث أيامأمس في 03:51 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض كارفور عيدكم مبارك 21 يونيو 2017 الموافق 26 رمضان 143821/06/17, 01:36 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض المدينة هايبر اليوم 19 يونيو 2017 الموافق 24 رمضان 1438 عروض طازجة19/06/17, 02:25 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض لولو المنطقة الشرقية 18 يونيو 2017 الأحد 23 رمضان 1438 عروض العيد18/06/17, 02:43 am من طرفحلم الايامجديدعروض بنده عروض لمدة 4أيام فقط 20 رمضان 1438 الموافق 2017/6/1516/06/17, 02:34 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض لولو الدمام اسعار مخفضة 14 يونيو 2017 الموافق 19 رمضان 143814/06/17, 03:42 am من طرفحلم الايامجديدبرنامج تحويل الفيديو الى عدة صيغ GOM Video Converter 2.0.0.114/06/17, 12:44 am من طرفنبض العيونجديدبرنامج تحرير الفيديو وانتاج مقاطع فيديو Movavi Video Editor 12.5.013/06/17, 11:47 pm من طرفنبض العيونجديدلا تفوت عروض السدحان لليوم 12 يونيو 2017 الاثنين 17 رمضان 1438 عروض منتصف الأسبوع12/06/17, 05:40 pm من طرفحلم الايامجديدبرنامج إزالة ومكافحة الفيروسات واحصنة طروادة Rising Antivirus Free 23.00.76.9312/06/17, 02:28 am من طرفنبض العيون


تم النشر بقلم :محمـود:29/06/15, 07:44 am - -

 المشاركة رقم: #1
avatar
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.layalyeg.com
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 8016
 العمر : 39
 نقاط : 528685
 تاريخ التسجيل : 21/03/2008
 رأيك في العضو/هـ : 15
لوني المفضل : Tomato
طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015
البيكاتا بالمشروم بالصوص الابيض وطريقة تحضيرها بالطريقة الصحيحة وتجهيزها وطبخها بشكل رائع

اولا المقادير
بنجيب بفتيك من الجزار يكون تخين مثلا نقول 1 كيلو
ونغسلة كويس ونتبلة في المقادير دي ( ملح + فلفل + زنجبيل + ماية بصل + حبة البركة + قرفة + خل + زعتر بري + معلقة صغيرة عسل ابيض + مكعب مرقة دجاج )
شوية صغيرين من كل حاجه وبعد كده نتبلها نص ساعه
نجيب طاسة او صينية تيفال ونضع فيها معلقتين من السمن ونسيحهم ونضع اللحم بها ونعمله تشويح سريع للحمة
يعني نحطها في السمن على طول بدون ماء ونقلبها لحد ما تتحمر من الناحيتين كاننا بنحمر لحم عادي
لما تتحمر نحط عليها التتبيلة اللي عملناها مع نص كوب ماء واول ما تغلي نغطيها كويس
ونوطي النار عليها خالص وكل ربع ساعه تبصي عليها لو المايه نقصت زوديها بنص كوب ماء
بعد ما تستوي وقبل ما نطفئ النار نجيب ربع كيلو كريمة جهينة طهي او حلويات ونحط عليه معلقتين دقيق وشوية ماية باردين وندوب الكريمة ونحطها على الطبخة ونقلب لمدة دقيقتين وبعدها اطفي
وممكن متحطيش الدقيق على الكريمة لو مش عاوزة الصوص تخين
ولو كنتي عاوزة الصوص باللون البني يبقى متحطيش الكريمة وحطي بس الدقيق وقتها هيكون اللون بتاع الصوص بني
وفي النهاية هتكون جميله وطعمها يجنن

يارب الوصفة تكون عجبتكم والف هنا وشفا ولمزيد من الاكلات الشهية اضغطي هنا



تم النشر بقلم :محمـود29/06/15, 07:44 am    

تعليقات القراء



توقيع : محمـود






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة