-

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

تم النشر بقلم :هند الشاطر:15/12/14, 09:06 am - -

 المشاركة رقم: #1
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 14
 نقاط : 4179
 تاريخ التسجيل : 01/03/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
طريقة عمل كيكة الشمواه بالمقادير شرح تفصيلي - كيكة ممتاذة
اذيكم يا مزاميز انهارده جيبالكم طريقة عمل كيكة جميلة جدا وهتحبوها انتم واولادكم يلا نمشي مع المقادير الاول هيا كيكة الشامواه او الشمواة كيك

المقادير :
كيك سويسرول محشي كريمة
بسكويت ساده
باكيت كريم كراميل عدد "2"
كوبايتين لبن "2"
نسكويك
معلقة نسكافية
كوب قشطة او وش اللبن 

هنقطع السويسرول قطع سميكة ونرصه في الصينية بالشكل اللي فوق ده


هنعمل الكريم كرميل بالطريقة العادية كوبايتين لبن وعليهم 2 باكيت كريم كراميل


هنضرب البسكويت السادة والكريم كراميل اللي عملناه ومعلقة النسكافية والقشطة او وش اللبن كله مع بعض في الكبة او في الخلاط عادي


نضرب الخليط كويس جدا علشان البسكويت يطحن كويس


ده شكل الخليط بعد ما ضربناه في الخلاط كويس مع باقي المكونات 


لو هتعملي الكيك في صينية التشيز كيك غلفيها من تحت بورق فويل احتياطي علشان مفيش حاجة تنزل منها وممكن تتعمل في اي صينية عادي بردو


هنصب خليط الكريم كراميل والبسكوت على السويسرول


ونرش علية النسكويك وندخلها في التلاجه علشان تجمد


ده شكلها بعد ما جمدت بقى خطيرة جدااااا يا بنات جربوها واحلى مليون مره من الكيك كريم كرميل ومختلفة في الطعم .

وبالهنا والشفا


تم النشر بقلم :هند الشاطر15/12/14, 09:06 am    

تعليقات القراء



توقيع : هند الشاطر






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة