-

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

اخر المواضيع

جديدلاتفوت عروض بنده اليوم 22 يونيو 2017 الموافق 27 رمضان 1438 عروض الثلاث أيام25/06/17, 03:51 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض كارفور عيدكم مبارك 21 يونيو 2017 الموافق 26 رمضان 143821/06/17, 01:36 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض المدينة هايبر اليوم 19 يونيو 2017 الموافق 24 رمضان 1438 عروض طازجة19/06/17, 02:25 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض لولو المنطقة الشرقية 18 يونيو 2017 الأحد 23 رمضان 1438 عروض العيد18/06/17, 02:43 am من طرفحلم الايامجديدعروض بنده عروض لمدة 4أيام فقط 20 رمضان 1438 الموافق 2017/6/1516/06/17, 02:34 am من طرفحلم الايامجديدلاتفوت عروض لولو الدمام اسعار مخفضة 14 يونيو 2017 الموافق 19 رمضان 143814/06/17, 03:42 am من طرفحلم الايامجديدبرنامج تحويل الفيديو الى عدة صيغ GOM Video Converter 2.0.0.114/06/17, 12:44 am من طرفنبض العيونجديدبرنامج تحرير الفيديو وانتاج مقاطع فيديو Movavi Video Editor 12.5.013/06/17, 11:47 pm من طرفنبض العيونجديدلا تفوت عروض السدحان لليوم 12 يونيو 2017 الاثنين 17 رمضان 1438 عروض منتصف الأسبوع12/06/17, 05:40 pm من طرفحلم الايامجديدبرنامج إزالة ومكافحة الفيروسات واحصنة طروادة Rising Antivirus Free 23.00.76.9312/06/17, 02:28 am من طرفنبض العيون


تم النشر بقلم :هند الشاطر:15/12/14, 09:06 am - -

 المشاركة رقم: #1
avatar
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 14
 نقاط : 4776
 تاريخ التسجيل : 01/03/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
طريقة عمل كيكة الشمواه بالمقادير شرح تفصيلي - كيكة ممتاذة
اذيكم يا مزاميز انهارده جيبالكم طريقة عمل كيكة جميلة جدا وهتحبوها انتم واولادكم يلا نمشي مع المقادير الاول هيا كيكة الشامواه او الشمواة كيك

المقادير :
كيك سويسرول محشي كريمة
بسكويت ساده
باكيت كريم كراميل عدد "2"
كوبايتين لبن "2"
نسكويك
معلقة نسكافية
كوب قشطة او وش اللبن 

هنقطع السويسرول قطع سميكة ونرصه في الصينية بالشكل اللي فوق ده


هنعمل الكريم كرميل بالطريقة العادية كوبايتين لبن وعليهم 2 باكيت كريم كراميل


هنضرب البسكويت السادة والكريم كراميل اللي عملناه ومعلقة النسكافية والقشطة او وش اللبن كله مع بعض في الكبة او في الخلاط عادي


نضرب الخليط كويس جدا علشان البسكويت يطحن كويس


ده شكل الخليط بعد ما ضربناه في الخلاط كويس مع باقي المكونات 


لو هتعملي الكيك في صينية التشيز كيك غلفيها من تحت بورق فويل احتياطي علشان مفيش حاجة تنزل منها وممكن تتعمل في اي صينية عادي بردو


هنصب خليط الكريم كراميل والبسكوت على السويسرول


ونرش علية النسكويك وندخلها في التلاجه علشان تجمد


ده شكلها بعد ما جمدت بقى خطيرة جدااااا يا بنات جربوها واحلى مليون مره من الكيك كريم كرميل ومختلفة في الطعم .

وبالهنا والشفا


تم النشر بقلم :هند الشاطر15/12/14, 09:06 am    

تعليقات القراء



توقيع : هند الشاطر






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة