-

جديد اليوم على ليالي مصرية

الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

تم النشر بقلم :NOTE:11/04/14, 09:41 pm - -

 المشاركة رقم: #1
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 427
 العمر : 20
 الموقع : www.layalyeg.com
 المزاج : الكبير اوي
 نقاط : 8244
 تاريخ التسجيل : 01/02/2010
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
:Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
حصريا كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb
 
 
زائر  1,  زائر  2,  زائر  3,  زائر  4,  زائر  5,  زائر  6,  زائر  7,  زائر  8,  زائر  9,  زائر  10,  زائر  11
 

 صورة توضيحية : 

  

 طريقة التركيب سهلة جداً ركزا معايا ... 

 أولاً : حتدخل على قالب بإسم : index_body 

 و حتبحث عن الكود دة فى أسفل القالب
 ضع رد لتري الكود 

  

 وقم بحذفة و إضافة الكود التالى : 
 ضع رد لتري الكود 





 ثانياُ : حتدخل على لوحة الإدارة - عناصر إضافية -إدارة أكواد Javascript - إضافة كود جديد مثل الصورة

  

 كود الجافا سكريبت : 
 ضع رد لتري الكود 


 آخر كود وضعة فى ورقة الـ CSS بالمنتدى و دة لوضع خلفية للزوار و و المتواجدون  الان 
 ضع رد لتري الكود
 


 و مبروووك عليكم الكود الجديد . اي استفسار انا موجود


تم النشر بقلم :NOTE11/04/14, 09:41 pm    

تعليقات القراء



توقيع : NOTE





تم النشر بقلم :محمـود:11/04/14, 10:04 pm - -

 المشاركة رقم: #2
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.layalyeg.com
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 8014
 العمر : 39
 نقاط : 528076
 تاريخ التسجيل : 21/03/2008
 رأيك في العضو/هـ : 15
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
كود مميز يا ميدو تسلم ايدك عليه  


تم النشر بقلم :محمـود11/04/14, 10:04 pm    

تعليقات القراء



توقيع : محمـود





تم النشر بقلم :محمـود:11/04/14, 10:52 pm - -

 المشاركة رقم: #3
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.layalyeg.com
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 8014
 العمر : 39
 نقاط : 528076
 تاريخ التسجيل : 21/03/2008
 رأيك في العضو/هـ : 15
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
بالمناسبه يا زعيم انتا اخدت الصورة دي امتى ؟
لان عدد الزوار في الصورة 126
مع ان الزوار هنا مستحيل تنزل للرقم ده
يبقى الكود فيه مشكله
مش كده ولا ايه


تم النشر بقلم :محمـود11/04/14, 10:52 pm    

تعليقات القراء



توقيع : محمـود





تم النشر بقلم :حنان:12/04/14, 05:00 pm - -

 المشاركة رقم: #4
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 21
 نقاط : 3108
 تاريخ التسجيل : 12/02/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرا على الكود


تم النشر بقلم :حنان12/04/14, 05:00 pm    

تعليقات القراء



توقيع : حنان





تم النشر بقلم :أمل عربية:20/04/14, 08:22 pm - -

 المشاركة رقم: #5
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 14
 نقاط : 2906
 تاريخ التسجيل : 19/04/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرااااااااااا 


تم النشر بقلم :أمل عربية20/04/14, 08:22 pm    

تعليقات القراء



توقيع : أمل عربية





تم النشر بقلم :sica3:13/05/14, 12:01 am - -

 المشاركة رقم: #6
مصراوي صح
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 69
 نقاط : 3390
 تاريخ التسجيل : 28/11/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكررررررررررررررررررررررررررررا


تم النشر بقلم :sica313/05/14, 12:01 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: sica3
توقيع : sica3





تم النشر بقلم :حنان:05/06/14, 10:34 am - -

 المشاركة رقم: #7
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 21
 نقاط : 3108
 تاريخ التسجيل : 12/02/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرااااا جزيلاا


تم النشر بقلم :حنان05/06/14, 10:34 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: حنان
توقيع : حنان





تم النشر بقلم :K!MO:06/06/14, 06:49 pm - -

 المشاركة رقم: #8
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 15
 نقاط : 3114
 تاريخ التسجيل : 08/02/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
تسلم ايدك يا معلم


تم النشر بقلم :K!MO06/06/14, 06:49 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: K!MO
توقيع : K!MO





تم النشر بقلم :zizou2012:21/08/14, 10:15 pm - -

 المشاركة رقم: #9
مصراوي مفيش منه
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 109
 نقاط : 4197
 تاريخ التسجيل : 24/03/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
تسلم ايدك


تم النشر بقلم :zizou201221/08/14, 10:15 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: zizou2012
توقيع : zizou2012





تم النشر بقلم :اسد بابل:06/09/14, 10:50 pm - -

 المشاركة رقم: #10
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 30
 الموقع : http://asdd.get-forum.com/
 نقاط : 2822
 تاريخ التسجيل : 23/05/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرا محمودددد


تم النشر بقلم :اسد بابل06/09/14, 10:50 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: اسد بابل
توقيع : اسد بابل





تم النشر بقلم :NOTE:07/09/14, 01:56 am - -

 المشاركة رقم: #11
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 427
 العمر : 20
 الموقع : www.layalyeg.com
 المزاج : الكبير اوي
 نقاط : 8244
 تاريخ التسجيل : 01/02/2010
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
@اسد بابل كتب:
شكرا محمودددد
توضيح صغير انا مش محمود



تم النشر بقلم :NOTE07/09/14, 01:56 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: NOTE
توقيع : NOTE





تم النشر بقلم :m2014:07/09/14, 11:32 am - -

 المشاركة رقم: #12
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 1
 نقاط : 2467
 تاريخ التسجيل : 07/09/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرا جدا على الكود الرئع


تم النشر بقلم :m201407/09/14, 11:32 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: m2014
توقيع : m2014





تم النشر بقلم :محمد كركوك العراقي:07/09/14, 11:59 pm - -

 المشاركة رقم: #13
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 31
 نقاط : 3726
 تاريخ التسجيل : 27/07/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
رووعة


تم النشر بقلم :محمد كركوك العراقي07/09/14, 11:59 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: محمد كركوك العراقي
توقيع : محمد كركوك العراقي





تم النشر بقلم :منتديات بالقران نحيا:11/09/14, 06:49 pm - -

 المشاركة رقم: #14
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://alkoran.ibda3.biz/forum
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 7
 نقاط : 2525
 تاريخ التسجيل : 22/08/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
بارك الله فيكم



تم النشر بقلم :منتديات بالقران نحيا11/09/14, 06:49 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: منتديات بالقران نحيا
توقيع : منتديات بالقران نحيا





تم النشر بقلم :احمد سلم:26/09/14, 12:31 pm - -

 المشاركة رقم: #15
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 6
 نقاط : 2421
 تاريخ التسجيل : 24/09/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
فين الكود يا محمود هههههههههههه


تم النشر بقلم :احمد سلم26/09/14, 12:31 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: احمد سلم
توقيع : احمد سلم





تم النشر بقلم :Dalal:04/10/14, 02:31 am - -

 المشاركة رقم: #16
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 32
 العمر : 60
 الموقع : قلب امي مصر
 المزاج : الحمد لله
 نقاط : 2434
 تاريخ التسجيل : 02/10/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3

تسلم الايادي
انا كنت بدور على الكود ده من فترة
الحمد لله وجدته هنا من اجمل مبدعين في الدنيا
شكرا جزيلا على الكود الرائع
تحياتي.



تم النشر بقلم :Dalal04/10/14, 02:31 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: Dalal
توقيع : Dalal





تم النشر بقلم :حنان:18/10/14, 09:45 pm - -

 المشاركة رقم: #17
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 21
 نقاط : 3108
 تاريخ التسجيل : 12/02/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرااااا


تم النشر بقلم :حنان18/10/14, 09:45 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: حنان
توقيع : حنان





تم النشر بقلم :NOTE:18/10/14, 11:30 pm - -

 المشاركة رقم: #18
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 427
 العمر : 20
 الموقع : www.layalyeg.com
 المزاج : الكبير اوي
 نقاط : 8244
 تاريخ التسجيل : 01/02/2010
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
@احمد سلم كتب:
فين الكود يا محمود هههههههههههه
 اولا انا مش محمود 
  ثانيا الكود بعد الرد بيظهر علي طول 
 بلاش ردود عشوائية


تم النشر بقلم :NOTE18/10/14, 11:30 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: NOTE
توقيع : NOTE





تم النشر بقلم :NOTE:18/10/14, 11:31 pm - -

 المشاركة رقم: #19
الاداره
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 427
 العمر : 20
 الموقع : www.layalyeg.com
 المزاج : الكبير اوي
 نقاط : 8244
 تاريخ التسجيل : 01/02/2010
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
@m2014 كتب:
شكرا جدا على الكود الرئع
@محمد كركوك العراقي كتب:
رووعة
@منتديات بالقران نحيا كتب:
بارك الله فيكم
@Dalal كتب:

تسلم الايادي
انا كنت بدور على الكود ده من فترة
الحمد لله وجدته هنا من اجمل مبدعين في الدنيا
شكرا جزيلا على الكود الرائع
تحياتي.
شكرا لمروكم جميعا



تم النشر بقلم :NOTE18/10/14, 11:31 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: NOTE
توقيع : NOTE





تم النشر بقلم :sica3:01/11/14, 11:32 pm - -

 المشاركة رقم: #20
مصراوي صح
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 69
 نقاط : 3390
 تاريخ التسجيل : 28/11/2013
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرررررررررررررررررررررررررا


تم النشر بقلم :sica301/11/14, 11:32 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: sica3
توقيع : sica3





تم النشر بقلم :anime221:08/11/14, 06:05 pm - -

 المشاركة رقم: #21
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 30
 نقاط : 2315
 تاريخ التسجيل : 07/11/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرا


تم النشر بقلم :anime22108/11/14, 06:05 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: anime221
توقيع : anime221





تم النشر بقلم :amrmsr:10/11/14, 05:52 pm - -

 المشاركة رقم: #22
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 14
 نقاط : 2294
 تاريخ التسجيل : 08/11/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
شكرا لك كود جميل


تم النشر بقلم :amrmsr10/11/14, 05:52 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: amrmsr
توقيع : amrmsr





تم النشر بقلم :yuya sakaki:23/11/14, 04:56 pm - -

 المشاركة رقم: #23
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 19
 نقاط : 2797
 تاريخ التسجيل : 26/05/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
جميل


تم النشر بقلم :yuya sakaki23/11/14, 04:56 pm    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: yuya sakaki
توقيع : yuya sakaki





تم النشر بقلم :سيمو البابلي:05/12/14, 08:40 am - -

 المشاركة رقم: #24
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 49
 نقاط : 2511
 تاريخ التسجيل : 12/09/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
تسلم الاياادي


تم النشر بقلم :سيمو البابلي05/12/14, 08:40 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: سيمو البابلي
توقيع : سيمو البابلي





تم النشر بقلم :سيمو البابلي:05/12/14, 09:09 am - -

 المشاركة رقم: #25
مصراوي جديد
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 49
 نقاط : 2511
 تاريخ التسجيل : 12/09/2014
 رأيك في العضو/هـ : 0
لوني المفضل : Tomato
رد: :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3
اخ محمود ممكن تعدلي على القالب فقط لانو مش لاقي الكود
قالب index_body

الرمز:
<script>
$(function() {
$('.msroooor65 a').each(function() {
var link = $(this).attr('href');
var title = $(this).text();
$(this).prepend('<a href="'+link+'" title="'+title+'"></a>');
$(this).children('a').load(link +'#page-body .forumline .row1.gensmall img:eq(0)', function() {
$(this).children('img').attr('class','msre');
});
$(this).find('a[href^="/u"]').insertBefore($(this));
});
});
</script>
<style>
.msre {
width: 40px;
height: 40px;
  padding: 1px;
  border: 1px solid #DDD;
  margin: 0 5px;
}
 </style>
{JAVASCRIPT}

<!-- BEGIN message_admin_index -->

   <!-- BEGIN message_admin_txt -->




            
      

                                                 

{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}




 


   <!-- END message_admin_txt -->

<!-- END message_admin_index -->
<br />
<!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
   <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td class="row1" align="center">
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                  <td>
                     <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                     <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                  </td>
               </tr>

               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                  <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect_no -->

   <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
            <table width="100%">
               <tr>
                  <td width="55%" valign="middle" align="right">
                     <table class="right">
                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                           <td>
                              <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                              <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                           </td>
                        </tr>

                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                           <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                        </tr>
                     </table>
                  </td>
                  <td width="10%" align="center" valign="middle">
                     <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                  </td>
                  <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" scope="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect -->
</form>
<!-- END switch_user_login_form_header -->

{CHATBOX_TOP}
{BOARD_INDEX}
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
   <tr>
      <td width="50%" valign="top">
         
         <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
         <br /><a href="{switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
         <!-- END switch_delete_cookies -->
         </span>
      </td>
      <td width="50%" align="right">
         <span class="gensmall">
            <!-- BEGIN switch_on_index -->
               <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
               <br /><a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
               <!-- END switch_delete_cookies -->
            <!-- END switch_on_index -->
         </span>
      </td>
   </tr>
</table>

<!-- BEGIN switch_user_login_form_footer -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
   <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td class="row1" align="center">
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                  <td>
                     <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                     <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                  </td>
               </tr>

               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                  <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect_no -->

   <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
            <table width="100%">
               <tr>
                  <td width="55%" valign="middle">
                     <table class="right">
                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                           <td>
                              <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                              <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                           </td>
                        </tr>

                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                           <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                        </tr>
                     </table>
                  </td>
                  <td width="10%" align="center" valign="middle">
                     <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                  </td>
                  <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" scope="{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect -->
</form>
<!-- END switch_user_login_form_footer -->

<!-- BEGIN disable_viewonline -->
<br />




 
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center">
  <tbody>
   <tr>
      <td class="tcat" colspan="2">إحصائيات المنتدى
</td>
   </tr>
<!-- logged-in users -->
<tbody>
   <tr>
      <td class="thead" colspan="2">
  <span style="width:20px;"><img onClick="i=0;e=this.parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.childNodes;while(++i<e.length)if(e[i].tagName=='TR')e .style.display=(e .style.display=='none')?'':'none';this.src=(this.src=='http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif')?'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif':'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif';"src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif"align="left"></span>
<div>{TOTAL_USERS_ONLINE}</div>
      </td>
   </tr>
</tbody>
<tbody id="collapseobj_forumhome_activeusers" style="">
<tr align="right">
                  <td class="alt1">
                  <img src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/misc/whos_online.gif" alt="مشاهدة المتواجدون الآن" border="0" />
                  </td>
                  <td class="alt2" width="96%">
                  <span class="describe">
:  <strong>{RECORD_USERS}</strong>
                                                  <br/>
                        </span>
   <div class="msroooor65">{LOGGED_IN_USER_LIST}</div>         
</td>
               </tr>
 


</tbody>
 
 
 
  <tbody>
   <tr>
      <td class="thead" colspan="2">
  <span style="width:20px;"><img onClick="i=0;e=this.parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.childNodes;while(++i<e.length)if(e[i].tagName=='TR')e .style.display=(e .style.display=='none')?'':'none';this.src=(this.src=='http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif')?'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif':'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif';"src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif"align="left"></span>
<div> الأعـضآء الذيـن توآوجـدو فے 24  ساعة  الـمـآضيـہ </div>
      </td>
   </tr>
</tbody>
<tbody id="collapseobj_forumhome_activeusers" style="">
   <tr>
         
         
               
                        <tr>
<td class="alt2" rowspan="3"><img src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/misc/whos_online.gif" alt="" border="0"  /></td>
          <td class="alt1" width="100%" align="center"><fieldset>
<legend><FONT color=silver size=2>طاقم المنتدى</FONT></legend>
<span class="gensmall">{GROUP_LEGEND}</span>
</fieldset></td>
<tr>
<div class="con-users">{L_CONNECTED_MEMBERS}</div></tr>
</tr>
      
   </tr>
</tbody>
<!-- end logged-in users -->


<tbody>
   <tr>
      <td class="thead" colspan="2">
  <span style="width:20px;"><img onClick="i=0;e=this.parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.childNodes;while(++i<e.length)if(e[i].tagName=='TR')e .style.display=(e .style.display=='none')?'':'none';this.src=(this.src=='http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif')?'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif':'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif';"src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif"align="left"></span>
         <div> احطائيات منتديات زي افلام الرسميه
</div>
      </td>
   </tr>
</tbody>
<tbody id="collapseobj_forumhome_stats" style="">
   <tr>
      <td class="alt2"><img src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/misc/stats.gif" alt="||~ إحصائيات منتدى زي افلام الرسميه ~||" border="0" /></td>
      <td class="alt1" width="100%">
      <div class="smallfont">
         <div>
                          {TOTAL_POSTS} </div> 
                  <div>
                  {TOTAL_USERS}   
                  </div>
         </div>
         <div>
  <span class="gensmall">{NEWEST_USER} </span>
                          </div>
         
      </div>
      </td>
   </tr>
</tbody>


   <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
<tbody>
   <tr>
      <td class="thead" colspan="2">
  <span style="width:20px;"><img onClick="i=0;e=this.parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.childNodes;while(++i<e.length)if(e[i].tagName=='TR')e .style.display=(e .style.display=='none')?'':'none';this.src=(this.src=='http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif')?'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif':'http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead_collapsed.gif';"src="http://www.anfasdes.net/vb/n-anf20014/buttons/collapse_thead.gif"align="left"></span>
         المتواجدون فى دردشة موفع زي افلام
      </td>
   </tr>
</tbody>
<tbody id="collapseobj_forumhome_stats" style="">
   <tr>
      <td class="alt2"><img src="http://i72.servimg.com/u/f72/18/43/83/59/sticky11.gif" alt="||~ إحصائيات منتدى زي افلام الرسمي ~||
" border="0" height="48" width="48"/></td>
      <td class="alt1" width="100%">
      <div class="smallfont">



         
      <span class="gensmall">{TOTAL_CHATTERS_ONLINE} :  {CHATTERS_LIST}<br />
            <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
            <div id="chatbox_popup"></div>
            <script type="text/javascript">
            //<![CDATA[
            insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
            //]]>
            </script>
            <!-- END switch_chatbox_popup -->
         </span>
                                                                    </div>
      </td>
   </tr>
</tbody>
   <!-- END switch_chatbox_activate -->



</table>


   <!-- End Cat -->
<!-- END disable_viewonline -->
   
    <br/>
 
  <!-- BEGIN switch_legend -->
  <table class="tborder" border="0" cellspacing="1" cellpadding="6" align="center">
<tr class="alt1"> <td class="alt2">
    <img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" />
    </td> <td class="smallfont">يحتوي مشاركات جديدة</td>
    <td class="alt2">
  <img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" />
    </td>
    <td class="smallfont">لا يحتوي مشاركات جديدة</td>
   
    <td class="alt2">
  <img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" />
    </td>
    <td class="smallfont">منتدى مغلق</td>
    </tr>
    </table>
 
                          <!-- END switch_legend -->
                         
                         
<br />




{CHATBOX_BOTTOM}
                


 <br />
                         
&nbsp;<!-- BEGIN switch_fb_index_login -->
                          <div id="fb-root"></div>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
FB.init({
    appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
      status: true,
      cookie: true,
      xfbml: true,
    oauth: true
});
//]]>
</script>
<!-- END switch_fb_index_login -->
 



تم النشر بقلم :سيمو البابلي05/12/14, 09:09 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : :Template: كود اظهار عدد زوار الموقع مثل الvb زائر 1, زائر 2, زائر 3 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: سيمو البابلي
توقيع : سيمو البابلي






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة


«الموضوع السابق|الموضوع التالي»

تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة